Üdvözöljük!

Cégünk széles körű adózási és számviteli ismeretekkel áll Ügyfeleink rendelkezésére.

Munkatársainkkal együtt őszintén reméljük, hogy igényeinek és elvárásainak megfelelően tud szolgáltatásaink közül választani és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük Önt is!

Tisztelettel:
Kosztin László és Kosztinné Nyárfádi Anna, a Kft ügyvezetői.

Filozófiánk

Célunk, hogy üzleti partnereink részére számviteli, adózási, pénzügyi területen teljes körű, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk.

Felkészült könyvelőink, adószakértőink, könyvvizsgálóink naprakész ismeretekkel garantálják, hogy ügyfeleink a számukra legkedvezőbb adózási formát választhassák.

Szeretnénk ha partnereink úgy tekintenének ránk, mint az alaptevékenységüket, vállalkozásukat segítő "külső munkatársra".

Szolgáltatásaink

Irodánk fő profilja a könyvelés. A pontos, precíz könyvelési feladatokon kívül jelentéseket készítünk az ügyfeleinkkel kialakított intervallum szerint havonta, negyedévente, esetleg év közben, alkalmanként. A jelentések továbbítása elektronikus úton is lehetséges.

Közreműködünk a vállalkozás átalakulása, megszűnése, egyéb évközi mérlegének összeállításában, vagyonleltárak elkészítésében.

Az általunk összeállított mérleg megfelel a számviteli törvényben foglalt követelményeknek, az összeállítás során a mérlegre feltüntetjük vállalkozásunk azonosító adatait.

Adózási kérdésekben tájékoztatás, adókímélő eljárások megoldása.

Továbbképzéseken történő részvétellel ügyfeleink állandó, naprakész tájékoztatása.

Az év végi zárás során több javaslattal adókalkuláció készítése.

E tevékenységünk keretében vállaljuk:

  • A foglalkoztatókat (munkáltatókat) terhelő munkaügyi feladatok ellátását
  • Főállású egyéni vállalkozók és társaságok főállású tagjainak számfejtését
  • Munkaviszonyban állók, nyugdíjasok bérszámfejtését, kifizetőhelyeken táppénz számfejtését, a munkaviszonnyal kapcsolatos ki és bejelentést
  • Egészség és Nyugdíjpénztárral kapcsolatos ügyintézést
  • Nyugdíjazás esetén nyugdíj ügyintézést
  • GYES, GYED szülési szabadság ügyintézését
  • Munkáltatói igazolások kiadását
  • Munkavállalók tájékoztatását

Amennyiben nem kívánja, vagy a nagyságrend meghaladja a könyvelés dokumentumainak folyamatos leadását, akkor kérésére a helyszínen végezzük el az Ön, vagy a saját hordozható számítógépen a szükséges könyvelési feladatokat. Ezzel időt és költséget takaríthat meg, mivel a könyvelőiroda által használt programjait Önnek nem kell külön fizetnie, ugyanakkor a bizonylatok helyben rendelkezésre állnak, tehát azonnal meg tudja keresni.

A könyvelés rendszeressége biztosítja a naprakézséget, és az állandó kapcsolattartást.

A munka befejeztével Önnek azonnal a rendelkezésre állnak a szükséges kimutatások, tájékoztatók.